Uw ervaring op deze plek?

Wij kunnen u vertellen hoe enthousiast wij zijn over ons product, maar andere klanten kunnen dat nog beter! Na een aantal dagen ontvangt u van ons automatisch een e-mail om te zien hoe het product bevalt en of wij u wellicht nog ergens mee van dienst kunnen zijn. In deze e-mail zit een link met de mogelijkheid om een ervaring achter te laten. De laatste 20 ervaringen worden automatisch geplaatst op deze pagina.

Cindy uit Alkmaar

Ik moest er even over na denken, maar ben blij dat ik het heb gedaan. Het product is de perfecte oplossing voor mijn cellulitis probleem. Ik gebruik hem nu 2 weken en verbluffend hoe ik mijn huid weer strakker zie worden. Als je de massager dagelijks blijft gebruiken (het is ook een lekkere massage) dan merk je het verschil ontzettend goed. Ik had tijdens het bestellen per ongeluk een verkeerd adres opgegeven en na een belletje hebben ze het pakket nog tussen alle bestellingen uit weten te halen! Super vriendelijke klantenservice en heb beloofd een ervaring achter te laten dus bij deze 🙂 Conclusie: ik kan het echt iedereen aanraden!

Geplaatst op 20-08-2019

Kim uit Spijkenisse

Wat een snelle service, had het product een dag na de bestelling al in huis!

Geplaatst op 20-08-2019

Linda uit Woerden

Precies de juiste keus gemaakt. Hij is zeer gebruiksvriendelijk, de eerste resultaten worden al zichtbaar. Laat de zomer maar komen!

Geplaatst op 20-08-2019

Diana uit Bodegraven

Als je het dagelijks gebruikt krijg je het beste resultaat. Een mooi product voor een goede prijs.

Geplaatst op 20-08-2019

Eva uit Gouda

Ik ben erg blij met mijn aankoop. Hij voldoet aan al mijn verwachtingen. Snel geleverd, de dag na mijn bestelling had ik hem al binnen.

Geplaatst op 19-08-2019

Leyla uit Rotterdam

Ik heb het nu 3 weken in huis. Ik gebruik hem in combinatie met een dieet dat ik volg, de pondjes vliegen eraf. Mijn huid wordt weer strakker. Ik begin me weer een beter mens te voelen.

Geplaatst op 19-08-2019

Miranda uit Vlaardingen

Door het te gaan gebruiken ben ik me een stuk zekerder gaan voelen. Je moet er wel mee door blijven gaan, maar dat is gezien het resultaat helemaal niet erg.

Geplaatst op 18-08-2019

Ellen uit Delfzijl

Wat een ideaal apparaat is het en superhandig in gebruik. Het rollen doet wonderen op mijn heupen.

Geplaatst op 18-08-2019

Dorine uit Huizen

Na enige tijd aandringen ben ik op aanraden van een vriendin het gaan gebruiken. Ik ben blij dat ik naar die vriendin heb geluisterd. Zo motiveren we elkaar totdat we het gewenste resultaat hebben bereikt. Thanks!!

Geplaatst op 16-08-2019

Lonneke uit Leiden

Ik ben zeer tevreden over het product, hij is zeer handzaam en werkt super eenvoudig.

Geplaatst op 13-08-2019

Nelleke uit Hasselt

Bedankt voor jullie klantvriendelijkheid en de snelle service die jullie bieden, ik kijk uit naar de resultaten!

Geplaatst op 10-08-2019

Erika uit Leerdam

Ik ben de afgelopen maanden flink wat kilo’s kwijt geraakt, ik gebruik het nu 3 weken en ik begin al resultaat te zien! Erg fijn! Nu kan ik aankomende zomer zorgeloos mijn korte broek aan! Bedankt.

Geplaatst op 09-08-2019

Anoniem

Werkt perfect, alles is duidelijk! Gebruik het apparaat nu elke dag op verschillende plekken en het resultaat is naar 2 weken al duidelijk zichtbaar! Groet van een tevreden klant!

Geplaatst op 09-08-2019

Jeanette uit Maarssen

Een tip voor iedereen die het apparaat gebruikt, maak elke week een foto van je zelf zo zie je dus dat het echt werkt! GEWELDIG!

Geplaatst op 07-08-2019

Daphne uit Roggel

Service, perfect! Gebruik, perfect! Resultaat, mag er zijn! Bedankt!

Geplaatst op 06-08-2019

Anoniem uit Lunetten

Ik wil jullie bedanken voor de TOP service, ik had na twee dagen mijn bestelling nog niet ontvangen terwijl het pakket gewoon op afgeleverd stond. Zonder aarzeling of problemen kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd! Klant is Koning kreeg ik als antwoord! Bedankt!

Geplaatst op 04-08-2019

Maria uit Overvecht

Het apparaat is gebruiksvriendelijk en alles is duidelijk. Ik gebruik het nu twee weken en het begint al zichtbaar te worden!

Geplaatst op 04-08-2019

Sandra uit Gouda

Echt top dit! Laat die zomer maar komen! Wel elke dag gebruik van maken..ik zeg de aanhouder wint!

Geplaatst op 04-08-2019

Angelique uit Veenendaal

Voor mensen zoals ik is dit een uitkomst, elke dag gebruik ik het en het is gewoon echt duidelijk te zien, zelfs mijn vriend zegt het! Bedankt want dit heeft mij enorm geholpen!

Geplaatst op 03-08-2019

Lesley uit Zwaag

Het is betaalbaar, dat is fijn dat daar tegenwoordig ook nog rekening mee wordt gehouden. Het is een fijn apparaat en makkelijk in gebruik. Ik ben net begonnen, het voelt prettig en je krijgt geen vervelende pijntjes. Ik hoop dat het resultaat er straks mag zijn! Bedankt voor jullie goede, vriendelijke en snelle service.

Geplaatst op 01-08-2019

KLINKT GOED?